Овен  При възможност ограничете кръга от хора, с които ще

...
Овен  При възможност ограничете кръга от хора, с които ще
Коментари Харесай

Важна новина научава една от зодиите днес. Проблеми в личен план за друга

Овен 
При опция ограничете кръга от хора, с които ще поддържате връзка през днешния ден. Ако е допустимо, и общуването с любимииия човек снижете до най-малко само че по този начин, че да не изпадне в неразбиране или пък да си фантазира несъществуващи неща. Или, не дай Боже, да реши, че се е трансформирало отношението Ви към него... После ще се наложи да се борите с последствията на бурното му въображение.  

 
Телец
С убеденост може да кажете, че в живота Ви се случва нещо, за което не знаете, даже и да не можете да го посочите. Но това няма доста да Ви тормози, в случай че индивидът, който сте смятали за собствен съдружник не премине на противоположната страна. Имайте поради и това, че някой може да се пробва да Ви направи прелестна изненада. Работата е в това, че най-хубавото, което може да извършите в тази ситуация е, да запазите успокоение. 

Близнаци
За този ден не си правете огромни проекти, тъй като е прекомерно евентуално те да не могат да се осъществят, и да останете разочаровани. Ако сте в началото настроени за скромни резултати, денят за Вас ще бъде спокоен, без лутане, а и ще запазите положителните си връзки с сътрудниците и шефовете. И в персоналния Ви живот обстановката е доста удобна и можете изобщо да не се опасявате, че очакванията Ви са били напразни. Изненади са вероятни, само че те ще са единствено приятни и ще носят положителни страсти. Всяка постъпка на обичания човек единствено ще го направи още по-привлекателен във Вашите очи.. 

Рак
Днес здравият разсъдък Ви изневерява. Ще се захващате с най-безперспективните планове и ще хабите доста старания в опити да ги реализирате. Ловките манипулатори ловко ще си играят с Вашите усеща принуждавайки Ви да вършиме още и още нови инвестиции( на пари, време и духовна енерхия) в извънредно безперспективни занимания. Слушайте тези, които Ви подлагат на критика, тъй като в техните забележки въпреки всичко може да намерите крепко зърно. Много мъчно ще различавате лъжата от истината, защото интуицията загадъчно ще мълчи, а логиката ще се окаже безполезна. 

Лъв
Утрото ще се ознаменува с избрани триумфи, само че е за препоръчване да започнете да се занимавате с нова работа или задания чак към обяд. През деня ще бъдете изцяло подготвени да излезете пред всички. Не се учудвайте, в случай че имате възприятието, че вместо измежду обществото, сте излезли на циркова сцена, изпълнена с разярени лъвове. Събитията денем ще изискват от Вас не дребна устойчивост, геройство, а също и да следвате законите и работния проект. Ако се опитате да минете единствено с автентичност, нещата може да приключат с прочувствено разтърсване...

Дева
Има дни, когато Ви се коства, че веселието някак Ви заобикаля. Само че се старайте да употребявате времето рационално. Изучете техниката на другарство и си направете лист на местата, на които желаете да попаднете, с цел да бъдете подготвени незабавно, щом се окаже подобаващ миг. Да се овладее изкуството да се одобряват обстановките такива, каквито са, напълно не е лека работа, само че това ни учи на самообладание, а тъкмо нещо такова напълно не би Ви било ненужно. Днес в ушите Ви непрекъснато ще звучат добродушните предизвестия на един от членовете на Вашето семейство.

Везни
Не бъдете прекомерно мнителни и страхливи, даже и държанието на обичания Ви човек да способства за това. Не губете витална сила,за да преживявате! В най-хубавия случай ще Ви е нужна, с цел да преживеете протичащото се, само че нищо неприятно няма да Ви се случи... 

Скорпион
Днес ще Ви бъде нужна положителната Ви памет за дати, събития и имена ( в случай че, несъмнено, имате такава). Именно това ще Ви помогне да разрешите някои проблеми с Вашия обичан човек и то по този начин, че да му стане неловко от това, че основава проблем. Даже може да се учуди и възторжено да да Ви благодари безпределно...

Стрелец
Днес може да узнаете нещо доста значимо, само че указания за приложението на получената информация никой няма да Ви даде. Ще се наложи сами да си мислите и решавате, по какъв начин да се разпореждате с нея. Успех! 

Козирог
Далече от очите, напълно не значи вън от сърцето. Бивш сътрудник може още веднъж да се появи в живота Ви и да предложи недостигащото звено сред Вас и няколко благоприятни условия, в това число и повишаване на материалното Ви благоденствие и опцията да завъртите парещ разказ. Особено деликатно оглеждайте непознатите телефонни номера или електронните адреси, защото не всичко е такова, каквото Ви се коства.Понякога връзките и другите връзки сред хората вършат кръг, с цел да завършат започнатото. 

Водолей
Риск – това е Вашето второ име на практика във всички сфери на Вашия живот. В множеството случаи това е хубаво. Само че в случай че в този миг решите да рискувате и да превърнете наскоро започнатите връзки в непрекъснати, то по-добре приятелите Ви да Ви похитят и да Ви подържат няколко дни на безвредно място. Това, което би трябвало да се случи, ще се случи при всички положения. Опитайте се, да деянията предвидливост.

Риби
На Вашия обичан човек през днешния ден няма да се наложи дълго да Ви изяснява, какво точно би трябвало да вършиме по-нататък, по какъв начин да се държите и какво да предприемете, защото ще сте повече от независими по дадения въпрос. Постарайте се, обаче, да не пренебрегвате неговите препоръки – за всеки случай.

Източник: Lamqta.com
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР